miercuri, 9 mai 2018

Vedetele au șocat prin ținute la Gala Met. Au vrut să reprezinte religia, dar au căzut „în păcat”

Vedetele internaționale au făcut un obicei din a șoca oamenii prin intermediul ținutelor extrem de extravagante pe care le poartă în cadrul evenimentelor mondene. Asta s-a întâmplat și la Gala Met, care a avut o temă religioasă, axată pe Biserica Catolică. 


Gala Met ( Muzeul Metropolitan de Artă ), desfășurată la New York a adunat vedete din toată lumea. Pentru a participa la această paradă mondenă, celebritățile s-au inspirat din vestimentația catolică, făcând o adevărată paralelă între catolicism și modă.
Cele mai multe dintre vedete au simțit, însă, nevoia de a aduce un aer personal ținutelor, astfel că au uitat de religie și s-au axat mai mult pe etalarea formelor și a unor părți cât mai intime din corp.
De exemplu, Rihanna și-a inspirat ținuta din stilul Papei și a purtat o rochie extrem de extravagantă, plină de mărgele și pietre și a avut una dintre cele mai comentate apariții din cadrul evenimentului. Mai mult, vedeta a purtat și o pălărie cu influențe papale, în același ton cu rochia. 
Selena Gomez a ales o rochie nude, extrem de diafană și finuță, iar Sarah Jessica Parker a avut o ținută oarecum similară cu cea a Rihannei, tot cu tendințe papale. Și Donatella Versace a avut o apariție aparte. Celebra creatoare de modă a îmbinat religia cu moda, iar ținuta sa a fost extrem de admirată.
La eveniment, vedetele au mai pus accent pe ținute excentrice, au purtat coroane asemănătoare celor pe care le poartă Fecioara Maria și s-au axat pe roșu cardinal și celebrul negru catolic. Cu toate acestea, nu au uitat să lase la vedere sânii prin decolteuri adânci și să-și dezvelească picioarele cât mai mult.