marți, 3 iulie 2018

Andreea Marin, vacanță de lux pe insula milionarilor! Câţi bani scoate din buzunar "zâna"

Andreea Marin pare foarte relaxată în vacanța de lux petrecută alături de iubit. Se pare totuși că vedeta nu și-a ignorat proiectele în tot acest timp si a reusit sa imbine utilul cu placutul. După ce a vizitat Palma De Mallorca, a poposit în Italia, mai exact în una dintre cele mai frumoase destinații turistice, insula Caandrpri.


Soare, piscină, companie placută ce altceva ti-ai mai putea dori? Insa toate aceste lucrui au un pret. Si cum bruneta noastra nu se zgarceste atunci cand vine vorba de micile ei placeri, va spunemn ca pentru acest sejur Andreea a scos din buzunar cateva mii de euro. Doar biletele de avion au costat 1000 de euro, iar pentru o singura noapte pe insula milionarilor, a trebuit sa plătească în jur de 400 de euro.
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Un proverb care i se potriveste perfect vedetei noastre. Îmbrăcată în ținute lejere, de vară, vedeta pare foarte încântată de destinație, de vacanță aleasă şi este toată numai un zâmbet. Pentru ca să evadeze din agitația cotidiană, Andreea Marin a ales o locaţie ce oferă o varietate de peisaje de admirat, chiar din confortul locației unde este cazată. Bruneta a împărtășit cu prietenii ei virtuali câteva imagini cu priveliștile oferite de hotel, care avea vedere către mare și deținea, de asemenea, o luxoasă piscină înconjurată de vegetație. Şi se pare că, aceste lucruri, pentru cateva zile, s-au transormat în oaza de liniște a Andreei Marin. Dar, cum liniştea costă, ca să petreacă pe insula celebră a mai scos câteva mii de euro din buzunar, dar..ce mai contează banii când te răsfeţi la mare, la soare, şi îl ai alături de tine pe bărbatul vieţii tale.