duminică, 23 septembrie 2018

Delia a renunţat la make-up artişti. Solista a demonstrat ce-i pot mânuţele

Delia este o solistă căreia mereu i-a plăcut extravagantul şi lucrurile ieşite din comun. Artista a renunţat la make-up-ul creat de profesionişti şi a arătat fanilor ce poate realiza cu propriile mâini.


Delia este o persoană publică care are nevoie să fie aranjată şi machiată profesional constant, dar acest lucru nu semnifică faptul că artista nu se pricepe deloc în ceea ce priveşte machiajul.
Cântăreaţa a postat o fotografie pe contul său de Instagram prin care dovedeşte fanilor că machiajul nu este o problemă pentru ea. Delia a realizat un machiaj extravagant, dar care nu a fost perceput precum un machiaj reuşit de către toţi internauţii.
Deşi iniţiativa şi machiajul au fost apreciate de către majoritatea fanilor, unii nu au putut înţelege sensul machiajului: „ Şi dacă te-ai duce aşa la Piata...”, a comentat un urmăritor.
În urma comentariului răutăcios, Delia a precizat care este scopul unui astfel de machiaj: „Şi na:)) pentru unii oameni e dificil de înţeles...un machiaj conceptual...mai ciudăţel. Tot ce-i ieşit din normal...se digeră greu. Ei cred ca aşa mă duc eu la piaţă”, a răspuns Delia.