duminică, 23 septembrie 2018

Oana Zăvoranu dă lecţii de viaţă internauţilor: „Să iubeşti şi să fii iubit acasă, unde e locul care trebuie”

Oana Zăvoranu ne-a obişnuit în ultima vreme cu mesajele adresate fanilor săi. De fiecare dată bruneta a debordat de sinceritate şi şi-a spus cu mâna pe inimă oful în faţa tuturor. De această dată, Oana Zăvoranu dă lecţii de viaţă urmăritorilor, lecţii de urmat în fiecare zi.


Nu este prima oară când Oana Zăvoranu adresează fanilor săi mesaje emoţionante şi mai ales sincere, care să pună pună urmăritorii pe gânduri. În ultima vreme, bruneta a început să posteze din ce în ce mai des mesaje care să conţină lecţii de viaţă.
Oana Zăvoranu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu descrierea: „Daca de dimineata sunteti bine, sansele sunt mari ca intreaga zi sa fie ok...asta doar daca, in trafic sau pe la job, nu se gaseste vreun retard sau tampita, facuta la betie:))) (...) dar nu ii lasati sa vi-l strice, oricat de tembeli sau prosti ar fi, pentru ca faptul ca esti sanatos, mergi, vezi, respiri, auzi, vorbesti si gândești.(...)A...si mai e ceva esential...sa iubesti si sa fii iubit acasa, unde e locul care trebuie,( sau ar trebui), sa iti incarce bateriile consumate de peste zi, si unde ar trebui sa vi inapoi cu plăcere!”, a scris artista pe contul său de Instagram.
Se pare că Oana Zăvoranu aleargă după stări de bine, optimism şi fericire, dar şi după viaţa de familie, care după cum afirmă ea, îţi dă putere.
Fanii au apreciat în comentarii mesajul transmis: „Foarte bine zis Oana, mai bine "cainii latra ursu merge! Sa ai o zi frumoasa ca tine!”, „Asa este!!! Sa ai o intuitie extraordinar[ este lucru mare si tu o ai, draga mea Oana!!!! Dumnezeu te iubeste!", au adăugat fanii la postarea artistei. Acestea au fost doar câteva dintre reacţiile internauţilor.