sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Șoc în familia regală! Meghan Markle a rămas fără o persoană importantă din viața ei

La doar șase luni de la nunta regală, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru proaspăta soție a prințului Harry. Meghan Markle a suferit un șoc și traversează o perioadă dificilă din viața sa.


Asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat subit, iar ducesa de Sussex este extrem de supărată. "De ce ai vrea să renunți la un job atât de prestigios?", a declarat o sursă, potrivit Daily Mail. Reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, dar o sursă apropiată a mărturisit că decizia fost luată pe neașteptate.
Cunoscută doar ca Melisaa, asistenta personală a lui Meghan Markle a avut un rol foarte important în organizarea nunții regale, iar plecarea sa a semănat multă tristețe în anturajul lui Meghan Markle. 
Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară, în luna martie anul viitor. Recent s-a aflat că regina Elizabeth a II-a l-a avertizat pe prințul Harry cu privire la comportamentul ducesei, după ce au avut o dispută din cauza tiarei purtată în ziua nunții.