miercuri, 9 mai 2018

Noile modele de ochelari care te vor cuceri în anul 2018

Ochelarii de soare reprezintă unul dintre cele mai căutate accesorii şi nelipsite din “colecţiile” femeilor. Deşi multe lucruri nu s-au schimbat în rândul tendinţelor din acest an faţă de cel precedent, noile apariţii vin cu câteva upgrade-uri.


Ochelari cu rame rotunde. Bine ai venit în anii 60. Inspirate din stilul hippie, lentilele e acest fel ne transpun instant în acea perioadă. Acest model acoperă în proporţie mare trăsăturile feţei, iar avantajul lor este că poate fi adoptat pentru orice formă a feţei.

Rame înguste. Iată un model care ne duce cu gândul la filmul Matrix. Accentele futuristice întăresc aspectul lentilelor şi, mărturisim că acest model este ceva mai dificil de purtat, mai ales că nu se potriveşte oricui.

Accente sport. Dacă îţi plac ochelarii de ski, atunci nu vei avea probleme cu acest model. Deşi au un aspect dur şi încarcă faţa, acest model arată impresionant alături de o rochie în nuanţe vibrante.

Rame Cat Eye de mari dimensiuni. Aşa cum ne dăm seama, acest model este unul universal care-şi va menţine poziţia în tendinţe pentru o perioadă foarte lungă. Diferit faţă de anul trecut este doar mărimea care, în acest an, va avea alte proporţii, iar unghiurile nu vor mai fi atât de accentuate.

Rame cu detalii aplicate. Fie că vorbim de perle, pietre preţioase sau elemente florale, acest model atrage atenţia indiferent de detaliile care sunt accentuate. Să nu uităm că acest model a fost atracţia principală din acest an de pe podium, la prezentprile de modă Dolce & Gabanna şi Miu Miu.

Colorate şi transparente. Iată un duo fascinant care reuşeşte să domine în acest an. Este vorba de lentile şi rame colorate şi transparente, care oferă un aspect impresionant  dacă vorbim şi de o ţinută  potrivită. Casa de modă Dior a reuşit să ofere un plus de valoare acestui model care ne duce cu gândul la ochelarii banali de plastic sau de jucărie.