duminică, 9 decembrie 2018

Oana Roman, mesaj surprinzător pentru fani. "Nu sunt drăguţă cu toată lumea"

Oana Roman a avut un mesaj surprinzător şi emoţionant pentru fanii ei, înainte de Sărbători. Mai ales pentru că suntem în post, Oana Roman a decis că vrea să fie mai bună şi să schimbe anumite obiceiuri din viaţa sa care până acum au fost nocive.



Oana Roman caută linişte, mulţumire şi o stare de bine interioară. Oana Roman a postat pe reţelele sociale un text al Mirelei Retegan, text ce scoate la suprafaţă diverse trăiri şi sentimente. Oana Roman se regăseşte în textul scris de Mirela Retegan, astfel că a decis să-l împărtăşească şi cu alte femei, în speranţa că învăţăturile cuprinse le vor ajuta. 
"Luaţi aminte. Nu sunt perfectă. Nu reuşesc să fac tot ce îmi propun, nu mulţumesc pe toată lumea. Nu doar câştig, mai şi pierd, nu toţi oamenii pleacă fericiţi din viaţa mea, nu toată lumea mă înţelege, nu sunt drăguţă cu toată lumea, nu renunţ la primul obstacol, nu fac suficient sport. Îmi ascult inima de cele mai multe ori. Aleg să fiu bună", este o parte din textul pe care Oana Roman l-a postat pe reţelele sociale, impresionată fiind de cuvintele Mirelei Retegan.